За BLD Living

BLD Living е новата Build Тo Rent концепция на строително инвестиционна компания BLD, част от семейството на AG Capital – най-големият холдинг за недвижими имоти в България.

 

Зад устойчивия ни бизнес стоят над 26 години опит в бранша.

 

Първата сграда на BLD Living– MONA 2 в Манастирски ливади – Изток представя на пазара 65 напълно обзаведени и оборудвани функционални жилища със самостоятелен вход и контрол на достъпа.

 

В процес на строителство е и втората сграда, в която BLD Living ще изгради 147 жилища под наем – AVIVA, разположена в централната част на София.

 

Планът на BLD Living е да изгради и управлява портфолио от 1000 жилища под наем в София в следващите 5 до 7 години.

BLD Living платформа, BLD Living, BLD Living

Предимствата на BLD Living

BLD Living е уникална пакетна и комплексна услуга в Build-to-Rent (BTR) сегмента, с която Ви предлагаме изключителна добавена стойност в рамките на наемната цена.

 

Това е и първият по рода си продукт на пазара на апартаменти под наем в София, който обединява наем на жилище във високия клас по отношение на сграда, оборудване и обзавеждане, с включени месечни режийни разходи и достъп до завиден списък от допълнителни екстри, удобства и услуги за поддръжка, в една пакетна наемна цена.

 

Наемната цена на всеки един апартамент покрива всички разходи за потребление на ток, вода, интернет, телевизия и поддръжка на общите части на сградата.

 

С избора на апартамент от портфолиото на BLD Living Вие получавате също достъп и до впечатляващ набор от допълнителни услуги, споделени пространства и удобства, който е напълно безплатен за нашите наематели:

 • Лоби и Рецепция с Лаундж зона в сграда с контролиран достъп.
 • Фитнес с модерно оборудване и обособена зона за Йога.
 • Co-working пространство в сградата за повече удобство и възможност за социализация.
 • Клубна зала за срещи и събития.
 • Rooftop пространство за събития и релакс.
 • Разнообразен календар от тематични събития организирани във всяка сграда.
 • Опции за хранене в рамките на сградата (предстоящо през 2023 г.)

Всички апартаменти, които предлагаме се намират в нови сгради със стратегически локации в София и отлични транспортни връзки с центъра на града и основните градски артерии, бизнес и търговски райони.

Всеки един от предлаганите апартаменти под наем (студио, двустаен, тристаен) е напълно обзаведен и оборудван с мебели и електроуреди от висок клас и има възможност за ползване на паркомясто в общите наземни и подземни зони за паркиране и гаражи.

Апартаментите на BLD Living са светли, функционални и просторни. Заложили сме на най-доброто от съвременните и модерни интериорни решения и дизайн, в топли и меки цветове, за максималното спокойствие, комфорт и уют на нашите наематели.

Пакетът от екстри и удобства отличава жилищата на BLD Living от всички останали оферти за наем на пазара. Нашите апартаменти гарантират на наемателите живот в една уникална по рода си, модерна и луксозна среда. 

Освен грижа за Вашия максимален комфорт и удобства, услугата BLD Living Ви предлага и достъп до интересен и разнообразен календар от тематачини и забавни събития във всяка една от сградите.

Изборът на BLD Living отваря за наемателите уникални по рода си предимства и възможности да стартират комфортен и спокоен живот в едни от най-желаните квартали на София, в сграда проектирана от водещи архитекти и построена с най-висок клас материали и последно поколение технологии.

Минималният срок за наемане на апартамент от селекцията на BLD Living е 1 календарен месец.

BLD Living платформа, BLD Living, BLD Living
качество и удобство

Защо да изберете апартамент в Mona Living?

Mona Living e част от модерния жилищен комплекс MONA на BLD разположен в престижния комплекс Манастирски ливади Изток в София. Представлява обособен сектор със самостоятелен вход от сграда MONA 2, обединяващ 65 луксозни апартамента за отдаване под наем в три основни категории - студиа (едностайни), двустайни и тристайни апартаменти.

Жилищната сграда Mona Living е проектирана специално за хора с високи изисквания към средата, която избират за свой дом.  Предлага отлична локация в непосредствена близост до Околовръстен път, бул. България, центъра на София и се намира само на 5 минути от спокойствието и чистия въздух на Природен парк Витоша.

Гледките от сградата са впечатляващи и допълват спокойствието и уюта на апартаментите със зеленината на района и усещането за първокласен градски живот в самото подножие на планината.

Всеки един апартамент в Mona Living е проектиран в елегантен съвременен дизайн и се предлага напълно обзаведен с пълен набор от висок клас мебели и оборудване:

 • Телевизор с включен пакет за телевизия и интернет.
 • Хладилник.
 • Пералня със сушилня.
 • Фурна и котлони.
 • Тостер, кана за вода и кафе машина.
 • Комплект кухненски принадлежности за хранене и готвене: чинии, чаши, вилици, лъжици, тенджера и тиган.
 • Климатик/Климатици за охлаждане и отопление.
BLD Living платформа, BLD Living, BLD Living

Апартаментите в Mona Living се предлагат в пакет с услугата BLD Living, при която в наемната цена са включени разходите за потребление на ток, вода и поддръжка на общите части, както и безплатен достъп до всички  удобства и споделени пространства на територията на сградата:

 • Паркомясто.
 • Лоби и Рецепция с Лаундж зона в сграда с контролиран достъп.
 • Фитнес с модерно оборудване и обособена зона за Йога.
 • Co-working пространство в сградата за повече удобство и възможност за социализация.
 • Клубна зала за срещи и събития.
 • Rooftop пространство за събития и релакс.
 • Разнообразен календар от тематични събития организирани в сградата.
 • Ресторант в сградата (предстоящо през 2023 г.).

Разгледайте всички свободни апартаменти под наем в Mona Living в секция Апартаменти или с помощта на опцията за Търсене.

Вижте и предстоящите тематични събития в сграда Mona Living в секция Събития.

BLD Living платформа, BLD Living, BLD Living
BLD Living платформа, BLD Living, BLD Living